Te simți obosit la începutul primăverii?

Padma Romania

Primăvara înseamnă ghiocei, zambile, brândușe, miros de pământ reavăn, înseamnă mult soare, un nou început, înseamna poezie, bucurie, trezire la viaţă, sărbătoare. Cum să nu iubeşti primăvara? Când ești obosit, îți este greu să mai fii atent la astfel de lucruri atât de frumoase. De aceea este important să avem grijă de sănătatea noastră și să facem cure de detoxifiere cu remedii cât mai naturale.

Pe măsură ce zilele devin mai lungi și mai calde, iar noi devenim mai activi, organismul nostru îsi modifică metabolismul si mobilizează organele de detoxifiere (principalele organe fiind ficatul și rinichii) pentru a elimina deșeurile acumulate în timpul iernii.

Ficatul este un organ foarte rezistent, care îndeplinește sarcini importante. Acesta poate procesa, detoxifica și expulza până la 40.000 de substanțe diferite. În plus, față de diferitele sale sarcini, cum ar fi controlul grăsimii, colesterolului și metabolismul zahărului, ficatul produce aproximativ un litru de bilă pe zi. Acest lucru este necesar pentru a îndeplini cerințele de digestie a grăsimilor și reglarea vitaminelor, a oligoelementelor și a echilibrului hormonal. Ficatul, ”poliția de sănătate a organismului nostru”, elimină, de asemenea, hormonii și poluanții din sânge. Prin stilul nostru de viață de astăzi, suntem expuși la o varietate de factori de încărcare a ficatului, cum ar fi stresul oxidativ, alimentele și alergenii din aer, precum și otrăvurile recreative, alcoolul și nicotina. Ficatul este grav afectat, devenind obosit. Prea des, primele simptome sunt tratate cu medicamente, care, la rândul lor, încarcă ficatul și, prin urmare, organismul. Este bine să se folosească pentru detoxifere, și formule pe bază de plante, deoarece acestea susţin în mod firesc o detoxifiere naturală a organismului.  

Atunci când organismul este suprasaturat cu toxine, medicamente, nutriție necorespunzătoare, suprasolicitare fizică, stres, devine obosit, chiar extrem de obosit. Această suprasaturație generează un efect negativ asupra funcției hepatice, provocând simptome precum:

•           oboseală și dureri frecvente de cap

•           amețeală și greață

•           iritabilitate și depresie

•           gândire înceată

•           tensiune musculară

•           erupții cutanate

•           mâncărime, alergii

În astfel de situații, schimbarea stilului de viață și a alimentației ar trebui să fie întotdeauna principalele noastre priorități.

Ce să faci să nu mai fii obosit?

Primavara este momentul potrivit pentru o cură de detoxifiere a ficatului și prin aceasta, curățarea întregul corp.

obosit-detoxifiere

Primavara este momentul ideal pentru a crește, în dieta zilnică, cantitatea de legume proaspete și ierburi bogate în enzime. Frunzele de pătrunjel, castravete, urzică si sfeclă roșie sunt tonice excelente pentru ficat, aducând forță și vitalitate.

Fructele din Himalaya (Myrobalan, Terminalia Bellerica si Amla) constituie remediul tibetan pe bază de plante, care stimulează natural curățarea ficatului și eliminarea substanțelor nocive (detoxifiere), sprijină funcționarea armonioasă și capacitatea de regenerare a acestuia.

Dr. Herbert Schwabl (biofizician austriac și director de cercetare al companiei elvețiene PADMA AG) notează:

“Mai ales la începutul primăverii, când lipsa de exerciții fizice, o nutriție cu un conținut redus de legume sezoniere și fructe proaspete și lipsa soarelui duc la acidifierea și încărcarea organismului, PADMA HEPATEN este bun pentru o detoxifiere complexă și purificare hepato-biliară, deoarece, în această perioadă, organismul este predispus la supraîncărcare prin schimbarea metabolismului și procesele asociate schimbării anotimpurilor. Funcția ficatului are pentru medicina tibetană de mii de ani, o importanță enormă, deoarece afectează vigoarea și vitalitatea organismului. Formulele tibetane din plante medicinale reprezintă un supliment util, pe termen lung.”

PADMA HEPATEN obosit detoxifiere

Suplimentul alimentar din plante PADMA HEPATEN – produs în Elveția – poate aduce o contribuție valoroasă în detoxifiere și în creșterea puterii naturale a funcțiilor de curățare a ficatului, precum și pentru a îmbunătăți capacitatea acestuia de a se regenera.

La începutul primăverii, PADMA HEPATEN poate fi consumat într-o cură de 4 – 6 săptămâni, pentru a susține procesul de detoxifiere și curățare a corpului, evacuarea substanțelor străine și capacitatea de regenerare a ficatului. Pentru mai mute detalii despre produs, vizitați pagina PADMA HEPATEN

Beneficiile obținute după încheierea curei de detoxifiere sunt: creșterea energiei, obținerea unei clarități mentale și echilibrarea întregului organism.

Mărturii

Legat de PADMA HEPATEN, am experiențe pozitive în detoxifiere, cu toate că nu l-am folosit mult. Ficatul meu, care era mărit și cu grăsime, la verificarea ecografică, s-a constatat revenirea lui la stare normală, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Sunt foarte recunoscatoare celor care mi-au spus despre aceste remedii din natură care duc la schimbări eficiente în organism. – Szasz Ildiko, ALEȘD

După folosirea produsului PADMA HEPATEN am slăbit 10 kg în 3 luni, fără efort, am obținut reglarea metabolismului și o relaxare la nivelul întregului corp. Dorina Didusca, TIMIȘOARA

Am luat PADMA HEPATEN și am constatat îmbunătățirea funcției hepatice, iar după o lună de consum, s-a redus foarte mult celulita, prin detoxifiere celulară. – Kenyeres Ida Olga, TG-MURES

Cine este PADMA?

Concernul elvețian PADMA AG  este singura companie din Europa, care produce încă din 1969  suplimente alimentare din plante în baza rețetelor antice tibetane. PADMA este un pionier în domeniul ingredientelor din plante. Obiectivul companiei este acela de a fi un ”constructor de poduri” modern pentru medicina tibetană în lumea occidentală.

PADMA îndeplinește tendința modernă spre medicina holistică, bunăstare și o alimentație sănătoasă, cu ajutorul formulelor antice tibetane. Acest lucru este recunoscut nu numai de tot mai mulți oameni, dar și de medicina modernă.

foto: produs, freepik

Lasă un răspuns