elements2 25

TERMENI ȘI CONDIȚII

S.C. INTEGER UNITAS SRL vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ul www.padmaromania.ro, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Navigarea pe acest site și folosirea magazinului online implică acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor. Utilizatorul site-ului și/sau Clientul declară că a înțeles pe deplin și este de acord cu Termenii și Condițiile prezentate mai jos.

S.C. INTEGER UNITAS SRL își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informație din conținutul site-ului, precum și de a actualiza oricând consideră necesar acești Termeni și Condiții,  fară o notificare prealabilă.

elements 18 1

1. Definiții ale unor termeni folosiți în Termeni și Condiții

Client persoană fizică cu vârstă peste 18 ani sau după caz persoană juridică, care efectuează o comanda online pe site-ul www.padmaromania.ro și în consecință acționează în calitate de Cumpărător, fiind parte alături de Vânzător, a contractului de vânzare-cumpărare în formă electronică, a produselor ce fac obiectul vânzării prin magazinul online.

Comandă – document electronic prin intermediul căruia clientul își exprimă față de vânzător intenția fermă și irevocabilă de a cumpără produsele selectate.

Cont – secțiunea din site care presupune o adresă validă de e-mail și o parolă, aparținând clientului, care îi permit acestuia plasarea Comenzii. Contul conține date personale ale clientului. La crearea contului, clientul își expres acordul privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Contract – contractul de vânzare – cumpărare în forma electronică încheiat la distanță între Vânzător și Client, având ca obiect produsele arătate în comanda și confirmate ulterior prin e-mail de către Vânzător, pentru prețul aplicabil produselor de pe site și confirmat ulterior prin e-mail de către vânzător, plătit de către Client conform specificațiilor din Termeni și Condiții.

Curier– Compania specializată în curierat de bunuri, aleasă de Vânzător. Newsletter – mijloc de informare transmis periodic de Vânzător, prin mijloace electronice, cu privire la produse, promoții, dintr-o anumită perioadă, fără a conține vreun angajament al Vânzătorului față de Client.

Produse – suplimente alimentare, așa cum sunt prezentate pe site, cu privire la care Clientul a plasat o comandă, acceptată ulterior de Vânzător.

Site – www.padmaromania.ro Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul, chiar dacă nu plasează o comandă .

Vânzător – SC INTEGER UNITAS SRL, Sângeorgiu de Mureș str. Tofalău, nr.158, jud. Mureș, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J14/277/2010 – CUI – 27820819.

2. Politica de vânzare online

Magazinul online este destinat persoanelor fizice și persoanelor juridice, care solicită vânzarea produselor. Vânzătorul își rezervă dreptul unilateral de a selecta produse disponibile, de a efectua oricând anumite campanii publicitare și de a efectua orice modificare cu privire la prețul produselor.

Accesul pe site și/sau la magazinul online poate fi restricționat anumitor Utilizatori sau Clienți, în cazul în care proprietarul acestuia consideră că are motive justificate să considere că este prejudiciat prin activitatea/conduita respectivului Utilizator/Client sau se încalcă acești Termeni și Condiții, se comite un caz de fraudă sau se încalcă legea aplicabilă.

3. Procedura de efectuare și finalizare a comenzii

Se accesează pagina Comandă de pe site-ul www.padmaromania.com și se completează câmpurile obligatorii (datele personale ale clientului, CNP-ul – necesar pentru emiterea facturii, adresa de livrare și facturare, se selectează metoda de transport dorită).

Modalități de plată :

  • plata prin ramburs la primirea coletului prin operatorul de transport.
  • plata prin virament bancar în contul firmei înainte de livrarea comenzii 

Modificarea/abandonarea comenzii până la plată. În orice stadiu al efectuării comenzii, până la efectuarea plății, Clientul poate modifica/abandona o comandă. O comandă abandonată nu va fi procesată și nu va naște nici un fel de obligații pentru Vânzător. Clientul trebuie să își exprime solicitarea de a modifica/abandona o comandă în scris, printr-un mail la adresa: padmaromania@gmail.com.

4. Procedura de confirmare a comenzii

După finalizarea comenzii și plasarea acesteia Clientul vă primi, un mesaj de confirmare a procesării comenzii.

Deși proprietarul magazinului online se asigură permanent că toate produsele afișate pe site sunt disponibile, pot exista situații în care un produs să fie indisponibil. În cazul unei astfel de situații, Clientul va fi informat prin e-mail.

Ori de câte ori o comandă nu poate fi acceptată, indiferent de motive, Clientul vă fi informat, aceasta fiind singura responsabilitate a proprietarului magazinului online.

5. Prețuri

Prețul este stabilit pentru fiecare produs în parte. Prețul arătat include TVA, dar nu conține taxele de livrare care se evidențiază separat.

Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, așa cum este confirmat în momentul plasării comenzii, este prețul ferm pe care Clientul este obligat să-l plătească pentru produsele comandate. Prețul arătat în comanda finalizată, plasată și confirmată, nu se va schimba, indiferent dacă ulterior acestui moment, Vânzătorul realizează anumite campanii promoționale referitoare la aceleași produse sau se modifică prețul acestora. Dacă clientul comandă un minim de patru produse de același tip sau diferite, transportul vă fi gratuit.

6. Facturare și plată

Pe baza datelor furnizate la înregistrarea Clientului, Vânzătorul vă emite factura în format electronic și o vă trimite Clientului împreună cu coletul (în caz de plată ramburs). Dacă Clientul solicită plata prin transfer bancar, Vânzătorul îi vă trimite factura în format electronic prin e-mail, urmând să primească originalul, împreună cu coletul.  Clientul declară că înțelege și acceptă expres o astfel de modalitate de facturare.

Dacă primiți un mesaj prin care vă sunt solicitate (aparent) din partea noastră date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu răspundeți, nu dați curs celor solicitate, nu faceți click pe link și ștergeți imediat e-mailul respectiv deoarece este un posibil e-mail de tip phishing, având că scop furtul de identitate și/sau infectarea computerului dvs.cu un virus.

7. Livrarea

Livrarea produselor comandate se vă face prin intermediul curierului ales de vânzător (Urgent Cargus). Taxele de livrare sunt menționate în rubrica specială, la momentul finalizării și plasării comenzii.

Transferul proprietății și al riscurilor asupra produselor intervine în momentul livrării coletului sub condiția efectuării plații integrale a prețului și a taxelor de livrare. 

8. Politica de anulare și returnare

Comenzile care nu sunt expediate, se pot anula trimițând un e-mail cu aceasta cerere (padmaromania@gmail.com)  sau telefonic (tel: 0743107699).

Conform OUG 34/2014, Clientul poate returna marfa în 30 zile de la primirea acestuia, fară să invoce vreun motiv.

Dacă decide să se retragă din contract, Clientul este obligat să anunțe Vânzătorul, cel tărziu în cea de-a 30-a zi calendaristică, calculată de la data livrării coletului, telefonic sau pe e-mail.

Clientul este obligat să returneze produsele în ambalajul original, fară să prezinte urme de deteriorare sau uzură. Nu se primesc produse desigilate. Prin deschiderea ambalajelor originale în care au fost livrate, înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dvs. De asemenea Clientul trebuie să înapoieze toate documentele primite inițial și o adresă scrisă și semnată, care notifică denunțarea contractului, solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca .

În termen de 14 zile de la data returnării produsului, în stare corespunzătoare conform celor arătate în Termeni și Condții, Vânzătorul vă restitui Clientului contravaloarea produselor returnate, prin virament bancar.

Costul transportului de returnare vă fi suportat de Client.

9. Politica de confidențialitate și de securitate

 INTEGER UNITAS SRL asigură, în condiţiile legii și conform Regulamentului (UE) 2016/679, păstrarea confidentialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului.

În conformitate cu prevederile Legii, nr.677/2001,respectiv Regulamentul (UE) 2016/ 679, S.C.INTEGER UNITAS SRL, va prelucra date cu caracter personal fară alte obligații din partea clienților săi exclusiv pentru expedierea produselor comandate. Prin comenzile pe care le face Clientul, vă dați acordul expres și neechivoc că datele dvs. personale să fie prelucrate de SC INTEGER UNITAS SRL.

Toți cei care au furnizat adresa de e-mail în accepțiunea legii 677/2001, au calitatea de persoana vizată.

În conformitate cu dispoziţiile legii privind protecţia datelor personale, Clientul este de acord, explicit și fără echivoc, că INTEGER UNITAS SRL să folosească datele cu caracter personal, pe care Clientul le furnizează în momentul plasării unei comenzi pe site-ul www.padmaromania.ro (www.padmabasic.ro). Clientul înţelege și este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către INTEGER UNITAS SRL. Mai exact, în momentul în care INTERGER UNITAS SRL primește cerere scrisă prin care Clientul se opune că datele care-l vizează să facă obiectul unei prelucrări, INTEGER UNITAS SRL este îndreptăţit să înceteze a mai presta serviciul de vânzare către Client. Refuzul Clientului față de prelucrarea acestor date echivalează cu imposibilitatea furnizării serviciilor de vânzare produse și exonerează INTEGER UNITAS de orice răspundere în acest sens. Refuzul de a da datele dvs. în scopul precizat mai sus determină anularea comenzii.

Conform Regulamentului, atât INTEGER UNITAS SRL, cât și Clientul agreaza următoarele definiții:

a) „Date cu caracter personal”: desemnează orice informații (orice suită de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (denumită în continuare „persoană interesată”). Este considerată a fi o „persoană fizică identificabilă” o persoană fizică ce poate fi identificată, în mod direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, precum un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la mai multe elemente specifice proprii identitățîi sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

S.C. INTEGER UNITAS SRL, are obligația de a administra în condiții de securitate prelucrarea datelor personale și numai pentru scopurile specificate.

S.C INTEGER UNITAS SRL, garantează respectarea drepturilor conferite dvs. De Legea nr.677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18 și Regulamentul (UE) 2016/ 679, în calitate de persoana vizată: dreptul de informare,dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.

Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite preluări cu caracter obligatoriu prevăzut de lege (ex.pentru întocmirea facturii fiscale).

Scopul colectării datelor este: 

  • informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate. Prelucrarea înseamnă colectarea, utilizarea și afișarea datelor Clientului pentru eliberarea facturii aferente comenzii, cât și pentru expedierea coletului la adresa solicitată de client. 
  • trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) 
  • de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: mun. Târgu Mureș, Piața Trandafirilor, nr. 23, biroul nr. 9, jud. Mureș, în atenția INTEGER UNITAS SRL, vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: mun. Târgu Mureș, Piața Trandafirilor, nr. 23, biroul nr. 9, jud. Mureș, în atenția INTEGER UNITAS SRL, vă puteți exercita, în mod gratuit, vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, INTEGER UNITAS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.

Prin completarea în formularul de comandă de pe Site (www.padmaromania.ro) a datelor personale, în scopul activității de facturare, Cumpărătorul își exprimă expres consimțământul că persoanele juridice cu care INTEGER UNITAS SRL a încheiat parteneriate (inclusive Urgent Cargus) să prelucreze datele personale ale acestuia, în vederea expedierii comenzilor de produse.

Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și că urmare a unor cereri expres formulate.

 

10. Limitarea responsabilității

Utilizatorul/clientul poartă răspunderea exclusivă pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricăruia și tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului online și pentru orice pagubă cauzată acestuia pentru nerespectarea acestor Termeni și Condiții.

Utilizatorului/clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al site-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț, în alt scop decât acela de a încheia/executa un contract pentru produse și a se informa despre produsele comercializate pe site, fără a exista un acord scris prealabil al Vânzătorului în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă orice utilizare a site-ului și conținutului acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor.

Proprietarul site-ului nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.

De asemenea proprietarul site-ului nu răspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile, care pot apărea la un moment dat pe site.

S.C.INTEGER UNITAS SRL, nu-și asumă responsabilitatea și nu poate fi vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

IMPORTANT – Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră.

11. Modul de soluționare al litigiilor

Acești Termeni și Condiții, precum și Contractul se supun prevederilor legii rămâne întrucât site-ul operează în România

În caz de dispute, acestea se vor rezolva pe cale amiabilă, prin intermediul instanțelor de judecată sau prin intermediul unor mediatori.

12. Diverse

În cazul în care indiferent de motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se vă dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea vă fi înlocuită cu o clauză validă,cât mai apropiată că sens de clauză inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi care vor continua să se aplice nemodificate.