TERMENI ȘI CONDIȚII

S.C. INTEGER UNITAS SRL, va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ul www.padmaromania.ro, sub rezerva acceptarii de catre d-voastra a acestor termeni si conditii. Navigarea pe acest site si folosirea magazinului online implica acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul site-ului si/sau Clientul declara ca a inteles pe deplin si este de acord cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos.

S.C. INTEGER UNITAS SRL,isi rezerva dreptul de a modifica in mod unilateral orice informatie din continutul site-ului, precum si de a actualiza oricand considera necesar acesti Termeni si Conditii,  fara o notificare prealabila.

1.Definitii ale unor termeni folositi in Termeni si Conditii

 Client- persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau dupa caz persoana juridica , care ,efectueaza o comanda online pe site-ul www.padmaromania.ro si in consecinta actioneaza in calitate de Cumparator,fiind parte alaturi de Vanzator, a contractului de vanzare-cumparare in forma electronica, a produselor ce fac obiectul vanzarii prin magazinul online.

Comanda-document electronic prin intermediul caruia clientul isi exprima fata de vanzator intentia ferma si irevocabila de a cumpara produsele selectate.

Cont-sectiunea din Site care presupune o adresa valida de e-mail si o parola, apartinand clientului,care ii permit acestuia plasarea Comenzii.Contul contine date personale ale clientului.La crearea Contului, clientul isi da expres acordul privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Contract-contractul de vanzare -cumparare in forma electronica incheiat la distanta intre Vanzator si Client,avand ca obiect produsele aratate in Comanda si confirmate ulterior prin e-mail de catre Vanzator,pentru pretul aplicabil produselor de pe site si confirmat ulterior prin e-mail de catre vanzator, platit de catre Client conform specificatiilor din Termeni si Conditii.

Curier- Compania specializata in curierat de bunuri, aleasa de Vanzator.

Newsletter-mijloc de informare transmis periodic de Vanzator,prin mijloace electronice, cu privire la produse,promotii,dintr-o anumita perioada, fara a contine vreun angajament al Vanzatorului fata de Client.

Produse- suplimente alimentare,asa cum sunt prezentate pe site.,cu privire la care Clientul a plasat o comanda, acceptata ulterior de Vanzator.

Sitewww.padmaromania.ro

Utilizator- orice persoana care viziteaza site-ul, chiar daca nu plaseaza o comanda .

Vanzator- SC INTEGER UNITAS SRL, Sângeorgiu de Mureș str. Tofalău, nr.158,

jud. Mureș, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J14/277/2010 – CUI – 27820819.

2.Politica de vanzare online

Magazinul online este destinat persoanelor fizice si persoanelor juridice,care solicita vanzarea produselor.Vanzatorul isi rezerva dreptul unilateral de a selecta produse disponibile,de  a efectua oricand anumite campanii publicitare si de a efectua orice modificare cu privire la pretul produselor.

Accesul pe site si/sau la magazinul online poate fi restrictionat anumitor Utilizatori sau Clienti,in cazul in care proprietarul acestuia considera ca are motive justificate sa considere ca este prejudiciat prin activitatea/conduita respectivului Utilizator/Client,sau se incalca acesti Termeni si Conditii,se comite un caz de frauda sau se incalca legea aplicabila.

3.Procedura de efectuare si finalizare a comenzii

Se acceseaza pagina Comanda de pe site-ul www.padmaromania.com si se completeaza campurile obligatorii (datele personale ale clientului, CNP-ul – necesar pentru emiterea facturii, adresa de livrare si facturare, se selecteaza metoda de transport dorita)

 Modalitati de plata :

            –plata prin ramburs la primirea coletului prin operatorul de transport.

-plata prin virement bancar in contul firmei inainte de livrarea comenzii

-Modificarea/abandonarea comenzii pana la plata. In orice stadiu al efectuarii comenzii, pana la efectuarea platii, Clientul poate modifica/abandona o comanda.O comanda abandonata nu va fi procesata si nu va naste nici un fel de obligatii pentru Vanzator. Clientul trebuie sa isi exprime solicitarea de a modifica/abandona o comanda in scris, printr-un mail la adresa: padmaromania@gmail.com

4.Procedura de confirmare a comenzii

Dupa finalizarea comenzii si plasarea acesteia Clientul va primi, un mesaj de confirmare a procesarii comenzii.

Desi proprietarul magazinului online se asigura permanent ca toate produsele afisate pe site sunt disponibile, pot exista situatii in care un produs sa fie indisponibil. In cazul unei astfel de situatii, Clientul va fi informat prin e-mail.

Ori de cate ori o comanda nu poate fi acceptata, indiferent de motive,Clientul va fi informat,aceasta fiind singura responsabilitate a proprietarului magazinului online.

5.Preturi

 Pretul este stabilit pentru fiecare produs in parte. Pretul aratat include TVA, dar nu contine taxele de livrare care se evidentiaza separat.

Pretul aratat in comanda finalizata si plasata, asa cum este confirmat in momentul plasarii comenzii, este pretul ferm pe care Clientul este obligat sa-l plateasca pentru produsele comandate.Pretul aratat in comanda finalizata ,plasata si confirmata,nu se va schimba,indiferent daca ulterior acestui moment,Vanzatorul realizeaza anumite campanii promotionale referitoare la aceleasi produse sau se modifica pretul acestora. Daca clientul comanda un minim de patru produse de acelasi tip sau diferite, transportul va fi gratuit.

6.Facturare si plata

 Pe baza datelor furnizate la inregistrarea Clientului, Vanzatorul va emite factura in format electronic si o va trimite Clientului impreuna cu coletul (in caz de plata ramburs). Daca Clientul solicita plata prin transfer bancar, Vanzatorul ii va trimit factura, in format electronic prin e-mail, urmand sa primeasca originalul, impreuna cu coletul.  Clientul declara ca intelege si accepta expres o astfel de modalitate de facturare.

Daca primiti un mesaj prin care va sunt solicitate(aparent) din partea noastra date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu raspundeti,nu dati curs celor solicitate,nu faceti click pe link si stergeti imediat e-mailul respectiv,deoarece este un posibil e-mail de tip phishing, avand ca scop furtul de identitate si/sau infectarea computerului dvs.cu un virus.

7.Livrarea.

 Livrarea produselor comandate se va face prin intermediul curierului ales de vanzator (Urgent Cargus). Taxele de livrare sunt mentionate in rubrica speciala, la momentul finalizarii si plasarii comenzii.

Transferul proprietatii si al riscurilor asupra produselor intervine in momentul livrarii coletului sub conditia efectuarii platii integrale a pretului si a taxelor de livrare.

8.Politica de anulare si returnare

Comenzile care nu sunt expediate, se pot anula trimitand un e-mail cu aceasta cerere (padmaromania@gmail.com)  sau telefonic (tel: 0743107699).

Conform OUG 34/2014, Clientul poate returna marfa in 30 zile de la primirea acestuia, fara sa invoce vreun motiv.

Daca decide sa se retraga din contract, Clientul este obligat sa anunte Vanzatorul,cel tarziu in cea de-a 30-a zi calendaristica,calculata de la data livrarii coletului, telefonic sau pe e-mail.

Clientul este obligat sa returneze produsele in anbalajul original, fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura .Nu se primesc produse desigilate. Prin deschiderea ambalajelor originale in care au fost livrate, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. De asemenea Clientul trebuie sa inapoieze toate documentele primite initial si o adresa scrisa si semnata , care notifica denuntarea contractului, solicita returnarea sumei platite,indicand contul si banca .

In termen de 14 zile de la data returnarii produsului, in stare corespunzatoare conform celor aratate in Termeni si Conditii, Vanzatorul va restitui Clientului contravaloarea produselor returnate,prin virament bancar.

Costulul transportului de returnare va fi suportat de Client.

9.Politica de confidentialitate si de securitate

 INTEGER UNITAS SRL asigură, în condiţiile legii si conform Regulamentului (UE) 2016/679, păstrarea confidentialitătii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului.

In conformitate cu prevederile Legii, nr.677/2001,respectiv Regulamentul (UE) 2016/ 679, S.C.INTEGER UNITAS SRL,  va prelucra date cu caracter personal fara alte obligatii din partea clientilor sai.exclusiv pentru expedierea produselor comandate.  Prin comenzile pe care le face Clientul, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de SC INTEGER UNITAS SRL.

Toti cei care au furnizat adresa de e-mail in acceptiunea legii 677/2001, au calitatea de persoana vizata.

În conformitate cu dispoziţiile legii privind protecţia datelor personale, Clientul este de acord, explicit și fără echivoc, ca INTEGER UNITAS SRL să folosească datele cu caracter personal, pe care Clientul le furnizează in momentul plasarii unei comenzi pe site-ul www.padmaromania.ro (www.padmabasic.ro). Clientul înţelege și este de acord că manifestarea dreptului său de opoziţie este echivalent cu imposibilitatea prestării serviciului de către INTEGER UNITAS SRL. Mai exact, in momentul în care INTERGER UNITAS SRL primește cerere scrisă prin care Clientul se opune ca datele care-l vizează să facă obiectul unei prelucrări, INTEGER UNITAS SRL este îndreptăţit să înceteze a mai presta serviciul de vanzare catre Client. Refuzul Clientului fată de prelucrarea acestor date echivalează cu imposibilitatea furnizării serviciilor de vanzare produse și exonerează INTEGER UNITAS de orice răspundere în acest sens. Refuzul de a da datele d-vs.in scopul precizat mai sus ,determina anularea comenzii.

Conform Regulamentului, atat INTEGER UNITAS SRL, cat si Clientul agreaza urmatoarele definitii:

  1. a) „Date cu caracter personal”: desemneaza orice informatii (orice suita de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare „persoana interesata”). Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

S.C.INTEGER UNITAS SRL, are obligatia de a administra  in conditii de securitate prelucrarea datelor personale si numai pentru scopurile specificate.

S.C INTEGER UNITAS SRL, garanteaza respectarea drepturilor conferite dvs. De Legea nr.677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18 si Regulamentul (UE) 2016/ 679, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare,dreptul de acces la date,dreptul de interventie asupra datelor,dreptul de opozitie,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,dreptul de a va adresa justitiei.

Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite preluari cu caracter obligatoriu prevazut de lege (ex.pentru intocmirea facturii fiscale).

 

Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate. Prelucrarea inseamna colectarea, utilizarea si afisarea datelor Clientului pentru eliberarea facturii aferente comenzii, cat si pentru expedierea coletului la adresa solicitata de client.

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: mun. Targu Mureș, Piața Trandafirilor, nr. 23, biroul nr. 9, jud. Mureș, in atentia INTEGER UNITAS SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: mun. Targu Mureș, Piața Trandafirilor, nr. 23, biroul nr. 9, jud. Mureș, in atentia INTEGER UNITAS SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, INTEGER UNITAS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

Prin completarea in formularul de comanda de pe Site (www.padmaromania.ro) a datelor personale, in scopul activitatii de facturare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care INTEGER UNITAS SRL a incheiat parteneriate (inclusive Urgent Cargus) sa prelucreze datele personale ale acestuia, in vederea expedierii comenzilor de produse.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

  1. Limitarea responsabilitatii

 Utilizatorul/clientul poarta raspunderea exclusiva pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricaruia si tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului online si pentru orice paguba cauzata acestuia pentru nerespectarea acestor Termeni si Conditii.

Utilizatorului/clientului nu ii este permisa copierea, reproducerea,distribuirea,publicarea,transferul,modificarea,alterarea,utilizarea,crearea de legaturi,expunerea,includerea oricarui element al site-ului in orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui tert,in alt scop decat acela de a incheia/executa un contract pentru produse si a se informa despre produsele comercializate pe site,fara a exista un acord scris prealabil al Vanzatorului,in acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii,Utilizatorul/Clientul intelege si accepta ca este interzisa orice utilizare a site-ului si continutului acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor

Proprietarul site-ului .nu raspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu virusi informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel,pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului sau deteriorarea oricarui echipament hardware sau program apartinand acestuia.

De asemenea proprietarul site-ului nu raspunde pentru e-mail-urile de tip pfishing sau pentru link-urile, care pot aparea la un moment dat pe site.

S.C.INTEGER UNITAS SRL, nu-si asuma responsabilitatea si nu poate fi vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

IMPORTANT – Toate informatiile de pe acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului d-voastra.

11.Modul de solutionare al litigiilor

 Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii ramane, intrucat site-ul opereaza in Romania

In caz de dispute, acestea se vor rezolva pe cale amiabila, prin intermediul instantelor de judecata, sau prin intermediul unor mediatori.

12.Diverse

 In cazul in care indiferent de motiv, orice clauza din acesti Termeni si Conditii se va dovedi nula, inaplicabila sau nevalabila,ea va fi inlocuita cu o clauza valida,cat mai apropiata ca sens de clauza initiala.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei claze/prevederi din acesti Termeni si Conditii si /sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi,care vor continua sa se aplice nemodificate.