fbpx

Ceea ce face ca oamenii obosiți să fie fericiți

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

În cele din urmă, primăvara dorită este aici și totuși ne plângem în cotinuare: concentrare deficitară, iritabilitate, lipsă de motivație, oboseală și tulburări de somn – pe scurt, preocupările cu astenia de primăvară și-au făcut și ele apariția. Un tratament de detoxifiere pentru ficat aduce acum armonie emoțională și energie proaspătă!

Ficatul este cel mai important organ de curățare și detoxifiere. Poate procesa, detoxifica și expulza 40.000 de substanțe diferite. În fiecare zi produce aproximativ un litru de bilă. În special primăvara, ficatul este deosebit de solicitat. Modificarea condițiilor exterioare de temperatura si lumina, a obiceiurilor alimentare înseamnă muncă suplimentară pentru organism. Dacă funcția hepatică este deja slăbită, suntem mai obosiți, epuizați, sau suferim de schimbări de dispoziție. Cât de importante sunt funcțiile ficatului pentru întregul organism, este încă prea puțin înțeles în lumea noastră occidentală. 

Pentru medicii tibetani, funcțiile ficatului și sănătatea sa au avut o importanță capitală de milenii, deoarece afectează vitalitatea unei persoane.

Schimbările climatice și meteorologice sunt dăunătoare pentru ficat

Alcoolul, nicotina, cafeaua, metalele grele, medicamentele, conservanții, solvenții contaminează ficatul. În plus, metabolismul nostru se confruntă cu schimbări climatice și meteorologice, în special în primăvară. “Ajută mai ales alimentele și plantele amare,” ne sfătuiește dr. Simon Feldhaus, medic elvețian pentru medicină generală și complementară, adaugă: “De asemenea, ajută renunțarea la dulciuri în perioada de tranziție și suplimentarea legumelor în alimentație. Mai ales în primăvara, există plante benefice, cum ar fi păpădia, pelinul, radicchio și cicoarea.

Fructul sfânt al medicinei tibetane

Acest lucru este  mai dificil  toamna. Feldhaus recomandă fructul Myrobalane încă necunoscut în occident. Este, de asemenea, denumit “măslinul din Asia” și este considerat fructul sacru al medicinei tibetane. Acest lucru se datorează faptului că acesta conține arome importante, dar în principal substanțe amare. Feldhaus recomandă Padma Hepaten® pentru a întări ficatul, care este disponibil ca supliment alimentar în farmacie.

Oboseala ca durere in ficat

“Oboseala, agresivitatea și starea depresivă pot fi, de asemenea, descrise ca” durere hepatică “, a spus farmacistul Mag. Gunther Wenninger-Weinzierl de la farmacia din Heilborn din Bad Schallerbach. El a lucrat cu remedii  tibetane mai mult de 20 de ani. “Există foarte puține produse în farmacie pentru ficat, cum ar fi capsulele din lapte de ciulin sau preparate din anghinare. Vă recomandăm Padma Hepaten® în cazurile de oboseală crescută sau după administrarea de antibiotice pe termen lung, antifungice sau chimioterapie pentru detoxifierea și regenerarea ficatului. Formula tibetană pe bază de plante stimulează fluxul   bilei, are un efect antibacterian și antioxidant. Pacienții au raportat că se simt mai proaspeți după doar câteva zile și se îmbunătățesc semnificativ analizele de laborator după două sau trei luni de administrare.

Sfaturi împotriva oboselii de primăvară

1. Trezire mentală. 
Imaginați-vă că ați adormit și în dimineața următoare, v-ati  trezint energic, proaspăt și alert. Și dimineața, chiar înainte de a deschide ochii, gândiți-vă la o situație în care v-ați simțit puternic și capabil

2. Apa, elixirul vietii. 
Oboseala este adesea cauzată de scăderea tensiunii arteriale din cauza lipsei de lichide.

Regula de aur: per kilogram de greutate corporală 30 ml de apă băută zilnic  (cântărești 70 kg, trebuie să bei 2,1 litri de apă în fiecare zi.)

3. Masajul cu peria
Masajul cu peria susține detoxifiere și purificarea corpului. Structura pielii este imbunatatita de stimularea limfatica, tesutul se strange si astfel contracareaza celulita.

4. Dieta bogată în vitamine. 
Mănâncă multe fructe și legume. Pe lânga minerale, conțin cantitati importante cantitati de vitaminea C și E, care întăresc sistemul imunitar și promovează regenerarea celulelor.Alegeți mai mult produse din grâu spelta si făină integrală, deoarece acestea sunt bogate în vitaminele din grupul B .

5. Tratament vital cu formula tibetană. 
Fructele de myrobalan, fructele amla și terminalia bellirica (prelucrate în formula tibetană Padma Hepaten®) susțin detoxificarea organismului și eliminarea toxinelor .Aceste substanțe sănătoase au efect antibacterian și antioxidant, întăresc și regenerează ficatul. 

Dozaj: 2 × 2 capsule zilnic (după trezire și înainte de culcare) pentru tratamentul de primăvară , timp de 4-6 săptămâni.

Articol preluat:
VOL.AT

Pachet detoxifiere de primăvară

Padma Hepaten

2cutii x Padma Hepaten – 120 capsule 5,60 ron/zi.
Pentru a fi in forma in fiecare zi !
Maine poate fi la tine la birou sau acasă! Platim noi transportul!

Comanda Acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul nostru folosește cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență Padma posibilă.