fbpx

Te simți obosit la începutul primăverii?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Primăvara înseamnă ghiocei, zambile, brândușe, miros de pamânt reavăn, înseamnă mult soare, un nou început, inseamna poezie, bucurii, trezire la viaţă, sărbătoare. Cum să nu iubeşti primăvara?

Intreaga natură renaște cu fiecare oră pentru că vine primăvara!

Pe măsură ce zilele treptat devin mai lungi și mai calde și ne pregătim pentru o creștere a activității din primăvară, organismul nostru îsi modifică metabolismul si mobilizează organele de detoxifiere ( principalele organe – ficatul și rinichii ) pentru a elimina deșeurile acumulate in timpul iernii.

Ficatul este un organ foarte rezistent, care îndeplinește sarcini importante. Acesta poate procesa, detoxifica și expulza până la 40.000 de substanțe diferite. În plus față de diferitele sale sarcini, cum ar fi controlul grăsimii, colesterolului și metabolismul zahărului, ficatul produce aproximativ un litru de bilă pe zi. Acest lucru este necesar pentru a îndeplini cerințele de digestie a grăsimilor și reglarea vitaminelor, a oligoelementelor și a echilibrului hormonal. Ficatul, poliția de sănătate a organismului nostru, elimină, de asemenea, hormonii și poluanții din sânge.

Prin stilul nostru de viață de astăzi, suntem expuși la o varietate de factori de încărcare a ficatului, cum ar fi stresul oxidativ, alimentele și alergenii din aer, precum și otrăvurile recreative, alcoolul și nicotina. Ficatul este grav afectat. Prea des, primele simptome sunt tratate cu medicamente, care, la rândul lor, încarcă ficatul și, prin urmare, organismul. Este recomandabil să se folosească pentru detoxifere, formule pe bază de plante, deoarece acestea susţin în mod natural detoxifierea organismului.                                                                                                    

Atunci când organismul este suprasaturat cu toxine, medicamente sau o nutriție necorespunzătoare, suprasolicitare fizică, stres, toate acestea generează un efect negativ asupra funcției hepatice , provocând simptome precum:

•           oboseala si dureri frecvente de cap

•           ameteala, greață

•           iritabilitate si depresie

•           gândire înceata

•           tensiune musculara

•           erupții cutanate

•           mâncărime, alergii

In astfel de situatii, schimbarea stilului de viață și a alimentației este întotdeauna principala prioritate.

Primavara este momentul potrivit pentru detoxifierea ficatului și prin aceasta, curățarea întregul corp.

Primavara este momentul ideal pentru a creste cantitatea de legume proaspete si ierburi bogate in enzime din dieta. Frunzele de pătrunjel, castravete, urzică si sfecla roșie sunt tonice excelente pentru ficat, aducând forță și vitalitate.

Armurariul, anghinarea, frunzele de măslin şi păpădia protejează funcţiile hepatice de ameninţările de zi cu zi, oferind soluţii pentru ieşirea organismului din starea de oboseală continuă.

Fructele din Himalaya (Myrobalan, Terminalia Bellerica si Amla) constituie remediul tibetan pe baza de plante care stimulează natural  curățarea ficatului, eliminarea substanțelor nocive, sprijina functionarea armonioasa si capacitatea de regenerare a acestuia.

Dr. Herbert Schwabl (biofizician austriac și director de cercetare al companiei elvețiene PADMA AG) notează:

“Mai ales la începutul primăverii, când lipsa de exerciții fizice și o nutriție cu un conținut redus de legume sezoniere și fructe proaspete, lipsa soarelui pot duce la acidifierea si incarcarea organismului, PADMA HEPATEN este recomandat pentru o detoxifiere complexă și purificarea hepato-biliara, deoarece în această perioadă organismul este predispus la supraîncărcare prin schimbarea metabolismului si procesele asociate schimbării anotimpurilor. Funcția ficatului are pentru medicina tibetană de mii de ani, o importanță enormă, deoarece afectează vigoarea și vitalitatea organismului. . Formulele tibetane din plante medicinale reprezintă un supliment util, pe termen lung.”

Preparatul de plante elvețian PADMA HEPATEN poate aduce o contribuție valoroasă la funcțiile de curățare a ficatului, precum și pentru a îmbunătăți capacitatea ficatului de a se regenera.

La începutul primăverii, se recomandă administrarea PADMA HEPATEN intr-o cura de la 4 pana la 6 săptămâni, care va susține dezintoxifierea și curățarea corpului, evacuarea substanțelor străine și capacitatea de regenerarea ficatului.

 Ingrediente                                         

1 capsulă conține pulberea din: fructul Myrobalan 200 mg, fructul Terminalia Bellerica 100 mg, fructul Amla (Agrise indiene) 100 mg.

CONTRAINDICATII : neidentificate

REACTII ADVERSE: neidentificate

DOZARE SI CONSUM :. pentru adulți capsule 2×2 zilnic cu 1 oră înainte de masa de dimineata  si 1 ora dupa masa de seară.

PADMA HEPATEN nu conține lactoză și gluten, adecvat pentru diabetici și pacienți cu boală celiacă.

Efortul facut pentru curățarea corpului în primăvară va duce la o creștere a energiei, a clarității mentale și a echilibrului pentru întregul organism.

Pentru a fi in formă în viața de zi cu zi!

Marturii

Legat de Hepaten, am experiente pozitive cu toate ca nu l-am folosit mult.  Ficatul meu care era marit si cu grasime, la verificarea ecografica, s-a constatat revenirea lui la stare normala ceea ce m-a bucurat foarte mult.
Sunt foarte recunoscatoare celor care mi-au recomandat aceste minunate remedii naturale care nu au efecte secundare si chiar duc la schimbari eficiente in organism.

Szasz Ildiko, ALEȘD

Dupa folosirea Hepatenului am slabit 10 kg in 3 luni, fara efort, am sesizat reglarea metabolismului si o relaxare la nivelul intregului corp.

Dorina Didusca, TIMISOARA

Am luat Padma Hepaten si am constatat imbunatatirea functiei hepatice, iar dupa o luna de la administrare, s-a redus foarte mult celulita.

Kenyeres Ida Olga, TG-MURES

Concernul elvețian Padma AG  este singura companie din Europa, care produce încă din 1969  medicamente pe bază de plante și suplimente alimentare in baza  rețetelor antice tibetane . PADMA este un pionier în domeniul ingredientelor din plante. Obiectivul companiei este acela de a fi un constructor de poduri modern pentru medicina tibetană în lumea occidentală.

PADMA îndeplinește tendința modernă spre medicina holistică, bunăstare și o alimentație sănătoasă, cu ajutorul formulelor antice tibetane. Acest lucru este recunoscut nu numai de tot mai mulți oameni, dar și de medicina modernă.

Pachet detoxifiere de primavara

2cutii x Padma Hepaten – 120 capsule 5,60 ron/zi.

Pentru a fi in forma in fiecare zi !

Maine poate fi la tine la birou sau acasă! Platim noi transportul!

Comanda Acum

Site-ul nostru folosește cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență Padma posibilă.